Maak kennis met onze correspondentes

Als correspondentes van het Fonds VINCI, zijn wij de eersten die de dossiers en projecten mogen ontdekken


Alle dossiers die binnenkomen, in de hoop hun project te kunnen verwezenlijken, beginnen hun verhaal bij ons. Een belangrijke taak die wij met veel plezier opnemen. Zo ontdekken wij elk jaar keer op keer nieuwe projecten en ontmoeten wij gepassioneerde projectdragers.  

De dossiers worden steeds beoordeeld aan de hand van enkele criteria en moeten passen in één van onze twee thema’s die jaarlijks afwisselen: ‘Samenleven’ en ‘Toegang tot de arbeidsmarkt’. Elk jaar ontvangen wij een 100-tal dossiers en beoordelen we ze samen op basis van het thema dat van toepassing is dat jaar. Jammer genoeg haalt niet elk dossier de eindstreep, maar één ding is zeker… We zijn ervan overtuigd dat elk project kan en zal bijdragen aan een mooiere wereld.  

 

 

TIMEA DEBISSCHOP

Toen ik werd aangeworven bij VINCI Energies Belgium, werd er al gesproken over het Fonds VINCI en ik was meteen al gecharmeerd, maar nu ik het ervaar kan ik bevestigen dat het een buitengewoon avontuur is!

Een passie


Een groot deel van de passie voor onze job, komt voort uit het besef dat onze betrokkenheid toch ook bijdraagt aan een meer gelijke samenleving waar iedereen zijn talenten kan benutten en zich betrokken voelt. Wij spelen hiernaast ook een belangrijke schakel in het promoten van de projecten die wij ontvangen. Je moet weten dat wij naast  financiële steun ook hulp bieden door de vaardigheden van onze medewerkers in te zetten. Dit gebeurt in de vorm van een peterschap waarbij onze collega’s hun talenten ten dienste stellen van de vzw’s. Door op deze manier een persoonlijke link te creëren, kan een peterschap groeien tot een levenslange band.  

ELS DE BROUWER

“Ik heb al sinds de oprichting van het Fonds VINCI deel mogen uitmaken van dit verhaal; En wát een mooi verhaal! Het heeft ervoor gezorgd dat ik in contact ben gekomen met interessante projectdragers die ik anders nooit zou hebben ontmoet. Ik doe dit nu al 12 jaar en doe er met plezier nog vele jaren bovenop! ” Els, Correspondente van het Fonds VINCI.