Couleur Café

Malmedy

Project

Bij Couleur Café komen elk jaar 400 tot 500 mensen over de vloer: kinderen die naar de huiswerkschool komen, volwassenen die een vormingscentrum, een integratiedienst en een dienst voor sociale integratie bezoeken. De vzw organiseert ook workshops en activiteiten om het samenleven te bevorderen.

De steun van het Fonds VINCI zal het mogelijk maken om de renovatie van het gebouw te voltooien, die al sinds 2009 bezig is. Er komt een brandtrap aan de buitenkant van het gebouw (verplicht door de veiligheidsnormen). De vzw zal een videocamera, videoprojector en statief aankopen om vormings- en oefensessies te filmen, op te nemen en te bekijken. Die kunnen de mensen die vorming volgen dan analyseren om hun fouten te corrigeren en daarna vorderingen te maken.

 

Peterschap

Christian Clajot (Cegelec) zal as peter van dit project verschillende offertes aanvragen en vergelijken voor elk type van werkzaamheden en dit bij leveranciers waarmee hij gewoonlijk werkt om dezelfde kortingen te kunnen bekomen als in de groep VINCI.

 

Financiering

€ 10.700

Terug naar overzicht