Cannelle

Schaerbeek

Project

De traiteurdienst en het restaurant van de vzw Cannelle werken samen met vier OCMW’s: Schaarbeek, Evere, Watermaal-Bosvoorde en Sint-Lambrechts-Woluwe. Deze twee diensten bieden werk aan laaggeschoolde mensen van alle leeftijden die geen ‘klassieke’ arbeidsplaats kunnen vinden. Zij werken in de keuken, in de zaal van het restaurant en bij de traiteurdienst, waardoor zij ruimer inzetbaar worden.

Dankzij de steun van het Fonds VINCI zal het inschakelingsbedrijf een nieuw kassaregister kopen voor zijn restaurantruimte. Op die manier kunnen de mensen die in opleiding zijn, leren werken met dit toestel dat verplicht is geworden in de horecasector om te voldoen aan de wettelijke vereisten met betrekking tot de traceerbaarheid van transacties. Bovendien zullen een computer met passende printer en nieuw meubilair worden gekocht voor de kantoren.

 

Peterschap

Veerle Wellens (Cegelec) zal als meter van dit project de diensten van La Cannelle voorstellen aan andere firma’s van de groep uit het Brusselse en omgeving. Ze zal ook beroep doen op hun traiteurdienst bij vergaderingen in onze kantoren.

 

Financiering

€ 6.000

Terug naar overzicht